Martorell

dilluns
27
10:00h
Abril 2015

Soundpaiting a l'aula

Soundpainting és el llenguatge multidisciplinari de signes per a la composició en directe i en viu. Per una banda la simplicitat de la majoria del signes i per l’altra la llibertat guiada en tot moment fan que els participants puguin ser de qualsevol nivell tècnic i cognitiu. Els límits que existeixen a qualsevol nivell d’aprenentatge passen a ser base de creació.

En aquest taller aprendrem els signes bàsics del Soundpainting i com aplicar aquest llenguatge a l’aula.

dimarts
10
09:00h
Març 2015

Cerca'm. Fira de l'Ensenyament de Martorell

Aquest projecte dóna informació i assessorament als joves estudiants de 4art d’ESO I de 2n de batxillerat, que finalitzen cicle acadèmic, per orientar el seu futur en els estudis. 

La Fira inclourà cinc propostes, la principal de les quals és la fira de la Sala d’Exposicions, amb més de 25 estands informatius amb una dotzena d’universitats, d’altres centres d’ensenyament catalans i un estand del Departament de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Martorell. 

dimarts
25
17:30h
Novembre 2014

Martorell: Maria Batet orientarà a les famílies sobre com educar els fills per fer-los més decidits en el marc del projecte “Cultura emprenedora a l’Escola”

El pròxim dimarts 25 de novembre a les 17.30 h a les instal·lacions del Centre de Promoció Econòmica Molí Fariner, la Maria Batet Rovirosa ens orientarà sobre com podem entrenar la iniciativa dels nostres fills amb el Taller per a famílies “Com educar els fills per fer-los més decidits”.

1