Cerdanyola del Vallès

dissabte
14
09:30h
Gener 2017

Cerdanyola del Vallès convoca la 1a Jornada Temps Educatiu.

El Projecte Educatiu de Cerdanyola (PEC) convoca a la ciutadania i especialment a la comunitat educativa a una jornada de debat i reflexió sobre les implicacions de la jornada continuada a les escoles.

1
dissabte
18
10:30h
Abril 2015

Primer Fòrum Ciutat a Cerdanyola del Vallès

El primer Fòrum de Ciutat és planteja com una jornada amb dues parts que aniran lligades per una cercavila. La primera part tindrà lloc a la nova Biblioteca Central i es tracta de l'acte institucional en el que les persones del grup impulsor presenten els reptes de futur que es deriven del procés participatiu, de treball i de reflexió encetat per la ciutadania en el PEC. La segona part de la jornada, que tindrà lloc al nou Parc Xarau, està dissenyada com una mostra de les diverses accions i activitats educatives que s’estan portant a terme actualment a la nostra ciutat per part dels diversos agents: associacions i entitats, institucions i serveis municipals. 

Veure el programa

L’alcaldessa, la regidora d’educació i el regidor de promoció econòmica de Cerdanyola del Vallès visiten les cooperatives escolars

Ahir, les classes de 5è de les escoles Serraparera i Xarau, que participen en el projecte Cultura Emprenedora a l’Escola, van rebre la visita dels càrrecs municipals, amb motiu del lliurament del CIF.

En primer lloc,  l’alcaldessa, Carme Carmona, el regidor de promoció econòmica, Francisco Ortiz, i la regidora d’educació, Maria Reina van visitar les cooperatives de l’escola Serraparera,  Tots podem, i Petits cooperants, i posteriorment es van desplaçar fins a l’escola Xarau, on van ser rebuts per les cooperatives MaCien i Amb els 5 sentits.

Les respectives juntes d

Cerdanyola del Vallès: ja tenim els logos de les cooperatives

Les quatre cooperatives de Cerdanyola del Vallès ja han dissenyat els seus logos.

Les cooperatives MaCien i Amb els 5 sentits, de l’escola Xarau i Tots Podem i Petits Cooperants, de l’escola Serraparera, han treballat els logos amb el suport de dissenyadors professionals. Cal destacat la col·laboració del dissenyador local Sergi Vera, que va treballar els logos de les cooperatives de l'escola Xarau juntament amb els nens i nenes responsables de disseny. Aquest ha estat el resultat de la seva feina.

1

El Projecte Educatiu de Cerdanyola (PEC) es presenta en una jornada de reflexió, debat i treball

Professionals de l’educació, famílies i representants polítics omplien dissabte l’Ateneu en la Jornada participativa sobre el Projecte Educatiu de Cerdanyola (PEC) que es presentava en públic. La comissió impulsora del PEC, delegada del Consell Escolar Municipal, va planificar la trobada per treballar en els futurs reptes del Projecte Educatiu de Cerdanyola. Una jornada que deixava clar que el PEC és un projecte comú i que obrint-lo a tothom busca el compromís de la ciutadania amb l’educació més enllà de l’escola.

dissabte
24
10:00h
Gener 2015

El Projecte Educatiu de Cerdanyola inicia el seu camí.

Primera sessió de treball del Projecte Educatiu de Cerdanyola.
El dissabte 24 de gener, de 10 a 14 hores.
Formulari d'inscripció

_____________________________

Cerdanyola del Vallès: Les escoles Serraparera i Xarau presenten oficialment les seves cooperatives

Les cooperatives MaCien i Amb els 5 sentits, de l’escola Xarau i Tots Podem i Petits Cooperants, de l’escola Serraparera s’han presentat oficialment a l’Ajuntament. En una roda de premsa que ha comptat amb l’assistència de l’alcaldessa, el regidor de Promoció Econòmica, les juntes de les quatre cooperatives, els tutors dels grups i les direccions dels centres, els nens i les nenes han explicat el projecte que desenvoluparan durant aquest curs dins del programa Cultura Emprenedora a l’Escola 2014-2015.