Cerdanyola del Vallès

dimarts
21
18:30h
Novembre 2017

La contaminació atmosfèrica i els entorns escolars a debat en el marc del Projecte Educatiu de Cerdanyola

L'acte  obre la contaminació atmosfèrica i els entorns escolars és obert a tota la ciutadania, especialment a la comunitat educativa per a poder debatre i reflexionar sobre la seva rellevància a la nostra ciutat. Es duran a terme dues conferències. Mireia Gascón, investigadora de l’Institut de Salut Global de Barcelona (IS Global) parlarà de Contaminació atmosfèrica, urbanisme i salut. Pau Avellaneda, geògraf urbanista, especialista en mobilitat i infància, tractarà sobre Infància, espai públic i mobilitat.

1
dissabte
14
09:30h
Gener 2017

Cerdanyola del Vallès convoca la 1a Jornada Temps Educatiu.

El Projecte Educatiu de Cerdanyola (PEC) convoca a la ciutadania i especialment a la comunitat educativa a una jornada de debat i reflexió sobre les implicacions de la jornada continuada a les escoles.

1
dijous
12
08:30h
Novembre 2015

XIII Jornada de qualitat a l'ensenyament

El programa d’aquesta XIII Jornada de Qualitat a l’Ensenyament pretén focalitzar-se en el procés d’ensenyament i aprenentatge, raó de ser dels centres educatius, i en la importància que té la realització de la seva missió en una societat com la nostra, així com aprofitar el coneixement i les noves eines disponibles per tal d’augmentar la qualitat dels aprenentatges.

Des del 1998 el Departament d’Ensenyament proporciona suport als centres educatius de Catalunya per tal de desplegar sistemes de gestió de la qualitat

El Programa de qualitat i millora contínua (PQiMC) ofereix un conjunt d’accions orientades a guiar, formar, reflexionar i implementar sistemes de gestió. El PQiMC treballa amb més de 150 centres de diferents tipologies i etapes educatives. En aquests moments 114 centres disposen de la certificació d’assegurament de la qualitat, dels quals 16 estan acreditats, a més, amb sistemes de gestió d’excel·lència

dissabte
18
10:30h
Abril 2015

Primer Fòrum Ciutat a Cerdanyola del Vallès

El primer Fòrum de Ciutat és planteja com una jornada amb dues parts que aniran lligades per una cercavila. La primera part tindrà lloc a la nova Biblioteca Central i es tracta de l'acte institucional en el que les persones del grup impulsor presenten els reptes de futur que es deriven del procés participatiu, de treball i de reflexió encetat per la ciutadania en el PEC. La segona part de la jornada, que tindrà lloc al nou Parc Xarau, està dissenyada com una mostra de les diverses accions i activitats educatives que s’estan portant a terme actualment a la nostra ciutat per part dels diversos agents: associacions i entitats, institucions i serveis municipals. 

Veure el programa

dissabte
24
10:00h
Gener 2015

El Projecte Educatiu de Cerdanyola inicia el seu camí.

Primera sessió de treball del Projecte Educatiu de Cerdanyola.
El dissabte 24 de gener, de 10 a 14 hores.
Formulari d'inscripció

_____________________________