L'Escola d'Adults Municipal de Palau-solità i Plegamans s'afegeix al projecte Full de ruta de la Diputació de Barcelona.

L’Escola Municipal d’Adults de Palau-solità i Plegamans s’afegeix al projecte Full de ruta de la Diputació de Barcelona, el qual té com a objectiu consolidar els serveis d’orientació a les escoles i reduir l’abandonament dels estudis per part dels alumnes.

Per aconseguir-ho, l’Escola d’Adults disposarà d’una orientadora acadèmica i laboral que, setmanalment, portarà a terme accions d’assessorament i acompanyament grupal i individual per guiar els i les alumnes en el seu projecte educatiu i professional. El projecte està destinat a tot l’alumnat de cursos d’obtenció del Graduat en Educació Secundària i de preparació de proves d’accés a cicles formatius de grau mitjà. Aquest servei, que s’ha posat en marxa recentment, funcionarà en fase de prova durant aquest curs 2017/18, però ja està garantida la seva continuïtat pel pròxim curs escolar.

Els alumnes podran gaudir de sessions individuals d’assessorament on treballaran en la definició del seu itinerari educatiu i el pla d’acció per portar-lo a terme. L’orientadora també acompanyarà els alumnes durant el seu projecte educatiu, de forma presencial o a través de ‘WhatsApp’ o correu electrònic, per ajudar-los a afrontar possibles problemes que es puguin presentar i donar-los suport per aconseguir els objectius fixats.

Pel que fa a les activitats grupals, el projecte Full de ruta ofereix tallers sobre diferents temàtiques per als i les alumnes participants en el programa. Durant aquest curs, l’Escola d’Adults acollirà un taller sobre tècniques d’estudi.

1
Categories:
PMF General