Ràdio Martorell imparteix un taller d’anuncis radiofònics a les cooperatives escolars

Els 175 alumnes de 5è de Primària de les escoles José Echegaray, Mercè Rodoreda i Lola Anglada, participants del projecte "Cultura Emprenedora a l’Escola" (CUEME), han assistit al Centre de Promoció Econòmica Molí Fariner a una sessió teòrica sobre com elaborar un anunci de ràdio per fer difusió dels seus productes.

Les periodistes de Ràdio Martorell, Maria Cerezuela i Irene Jurado, han ensenyat als alumnes a redactar, estructurar i locutar una ‘falca' radiofònica. Els joves cooperativistes han conegut les diferents opcions per elaborar un anunci efectiu i han pogut escoltar i analitzar alguns exemples per treballar-los a classe. També s'han familiaritzat amb conceptes com target (que defineix el públic objectiu al qual ens dirigim) o share (el percentatge d’audiència que ens escolta).

Durant el taller, els alumnes han començat a crear la seva pròpia falca per publicitar les seves cooperatives. L'anunci escollit es va registrar els dies 27, 30 de març i 19 d'abril en una visita que van realitzar totes les cooperatives als estudis de Ràdio Martorell, i que els ajudarà a promocionar els seus productes quan els posin a la venda.

Les cooperatives Manualishops i Talm (Escola José Echegaray), Rodokids, Rodocooper i 25 Mans Fem Art (Escola Mercè Rodoreda), Lola Factory i LolaKids (Escola Lola Anglada), posaran els seus productes a la venda el proper 28 d’abril, coincidint amb la Fira de Primavera. Les set parades s’instal.laran al Mercat Municipal de les Bòbiles després de la bona acollida d’aquesta iniciativa de nova ubicació el curs passat i amb l’objectiu de potenciar la dinamització del mercat durant aquell dia.

                

Enllaç relacionat

Ajuntament de Martorell

2
Categories:
Imatge corporativa, CuEmE
1
Grups de treball:
CuEmE