Les cooperatives de la Ciutat de Vic estrenen un blog cooperatiu!

El passat mes de gener les 9 cooperatives formades pels alumnes de 5è de primària de les escoles Dr. Joaquim Salarich, col·legi Sagrat Cor de Jesús, Fedac Vic – Pare Coll, Escorial i Santa Caterina de Siena van estrenar un blog nou per a difondre el treball que estan duent a terme en el marc del Projecte Cultura emprenedora a l’escola (promogut per la Diputació de Barcelona).

A banda de fer difusió del Projecte i les activitats que cada cooperativa està desenvolupant al llarg del curs, el blog neix amb la finalitat que els alumnes coneguin la feina que estan fent simultàniament els joves emprenedors d’unes i altres escoles de la ciutat, fent visible d’aquesta manera la feina duta a terme i compartint alhora recursos i idees que es generen al voltant d’aquest projecte.

En aquest sentit, a banda de ser una eina útil per als alumnes, és també una plataforma de treball per al professorat responsable d’aquest projecte, en tan que en aquesta mateixa pàgina s’hi troben els recursos i eines que s’ofereix als centres educatius per facilitar i donar suport en cadascuna de les fases que contempla la creació d’una cooperativa.

Des de la posada en marxa d’aquesta nova plataforma digital, totes les cooperatives han aprofitat el blog per a presentar els membres de la cooperativa, així com algunes de les activitats i feines que estan duent a terme en el marc del projecte d’emprenedoria a les escoles.

Les cooperatives escolars que enguany s’han creat a la nostra ciutat són:

Bon compost i Terra bona de l’escola Dr. Joaquim Salarich, Diploma d'or i Júnior material del Col·legi Sagrat Cor de Jesús, Vicoop i Dimbaboom del Col·legi Pare Coll – Fedac Vic, Artskills i E5 del Col·legi Escorial, i Yogapi del Col·legi Santa Caterina de Siena.

Finalitzat ja el 2n trimestre escolar, les cooperatives estan treballant de valent en l’elaboració dels productes que vendran a mercat a finals del mes de maig, així com en la Trobada comarcal de cooperatives que es preveu el proper dia 8 de maig al llarg del matí.

Podeu consultar el blog i conèixer cadascuna de les cooperatives a:

http://emprenedoriavic.blogspot.com.es/

1
Categories:
CuEmE