Els alumnes de cinquè de primària dels centres Ametllers, Collbaix i Joncadella de Sant Joan de Vilatorrada han presentat aquesta setmana al consistori el treball fet fins ara en el marc del projecte Cultura Emprenedora a l’Escola

El projecte Cultura Emprenedora a l’Escola –impulsat per la Diputació de Barcelona amb el suport de l’Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada- avança a bon ritme al municipi. Els alumnes de cinquè de primària dels centres Ametllers, Collbaix i Joncadella han visitat aquesta setmana el consistori per presentar l’estat actual d’aquest pla educatiu que té com a objectiu desenvolupar entre els estudiants els valors, els hàbits i les capacitats clau vinculades a l’emprenedoria.

El projecte va arrencar amb l’inici del nou curs escolar 2016/2017 i al llarg d’aquesta setmana l’alcalde Gil Ariso ha rebut la visita de les diferents cooperatives, que han creat els estudiants, amb l’objectiu de conèixer de primera mà el treball fet fins al moment. La visita al consistori, a més, ha servit per que les cooperatives sol·licitessin el seu número d’identificació fiscal (NIF). 
En aquest sentit, durant els darrers mesos totes les cooperatives han triat nom, han fet la seva acta de constitució, han elaborat els seus estatuts i han triat els equips directius (president/a, tresorer/a i secretari/ària). També han organitzat els diferents equips de treball i quasi totes ja tenen a punt el seu logotip. En total s’han configurat sis cooperatives: Joncart i Joncacracks (Escola Joncadella); Cadpa i Clami (Escola Ametllers); i Estil Fashion i Sweet Cool Shop (Escola Collbaix). 
 

1
Grups de treball:
CuEmE