Taller: Educar sense Cridar

El 21 de novembre de 2016 es va fer el primer taller del curs 2016-2017 que forma part de  la programació de les activitats ofertes per  a les diferents regidories,  per donar suport a la tasca educativa de les famílies. Una trentena de persones van assistir a l'Escola JM. Folch  i Torres de Palau-solità i Plegamans,  per a participar al taller "Educar sense cridar" a càrrec de l'Alba Castellví, educadora, sociòloga i mediadora.

El taller subvencionat per la Diputació de Barcelona i organitzat per la Regidoria d'Educació tenia com objectiu donar estratègies als pares i mares per educar amb serenitat i coherència. El taller va combinar l'aportació teòrica amb la participació activa dels assistents.

En aquest enllaç a la web de l'Ajuntament de Palau-solità i Plegamans podeu trobar el contingut del Programa d'activitats i tallers per donar suport a la tasca educativa de  les famílies.

2
Categories:
Altres, PalauEdu16
1
Grups de treball:
PalauEdu16