RECITOYS-Responsabilitat social cooperativa

Cooperativa Recitoys - Escola Segimon Comas de Sant Quirze de Besora. Volem ser solidaris i col·laborar amb entitats que treballen en projectes que poden ajudar a millorar la qualitat de vida i el benestar de les persones. Una vegada hem arribat al final del projecte, i fet el recompte de beneficis, hem decidit donar la quantitat de 37,4€ a Osona Contra el Càncer perquè coneixem a persones que pateixen aquesta malaltia, se'n parla molt als mitjans de comunicació i sabem que és molt difícil de curar. També hem pogut comprar 51L de llet que hem entregat a l'entitat del poble "El Cabàs del Bisaura" per ajudar a famílies del municipi i, com a emprenedors, hem endegat una recollida de llet, a nivell d'escola, que ha donat fruit i hem aconseguit 142L de llet. A més, amb la col·laboració dels alumnes i famílies de l'escola hem recollit força taps de plàstic per donar-los a "Els amics de la Noa". Com a cloenda del projecte, i amb alegria, hem pogut fer una activitat final, una gimcana al parc de l'escola on tots ens ho hem passat molt bé. 

Tots els socis i sòcies estem molt contents per haver participat en el projecte d'Emprenedoria i haver millorat en el treball en equip.