S'ha venut tot! Èxit del mercat de cooperatives escolars del projecte "Cultura Emprenedora a l'escola" a Cerdanyola del Vallès

Uns minuts abans de les 10 ha començat la venda a les parades situades al mercat ambulant de Serraperera. 150 nens i nenes de les escoles Carles Buïgas, Xarau i Serraparera s'han anat tornant per vendre, fer publicitat, mostrar com es fan els productes i fer una gimcana al mercat.

Les cooperatives de l'escola Carles Buïgas, Pandibuïgas i Artibuïgas, han vingut amb les seves samarretes, de color blau i vermell, per identificar-se. Ha estat el primer any que han participat en el projecte, i donaran part dels beneficis que han obtingut a la Creu Roja i a Càritas.

Les cooperatives de l'escola Xarau, que ja tenien l'experiència del curs passat, han acabat venent fins i tot els globus que decoraven la parada. En aquest cas, les entitats amb qui col·laboren són ADAC (Amics dels Animals de Cerdanyola) i Asperger- Catalunya.

L'escola amb qui es va iniciar el projecte fa tres anys, l'escola Serraparera, també s'ha quedat sense existències, tot i que havien fet unes bones previsions de producció. Han triat com a entitats a qui ajudar a Can Bitxitos, per una banda, i la Fundació d'Amics d'Ángel Manzanares (FADAM) per l'altra.

A mig matí han rebut la visita de l'alcalde de Cerdanyola del Vallès, Carles Escola, la regidora d'Educació, Elvi Vila, i el regidor de promoció econòmica, Marc Costa, que, a part de comprar a les parades, han estat preguntant als i les cooperativistes pel desenvolupament del projecte.

El proper mes de juny està previst fer un acte de tancament del projecte, en el que es lliuraran els beneficis a les entitats amb les que s'ha col·laborat i s'agrairà a totes les persones que hi han participat la seva implicació en el projecte.

1
Grups de treball:
CuEmE