Mercat de cooperatives escolars de Viladecans

Dissabte 14 de maig al matí, els infants participants del projecte Cultura Emprenedora a l'Escola, van organitzar el mercat de cooperatives, en el marc de la Mostra d'Entitats de la Fira de Sant Isidre de Viladecans. Van participar els 175 cooperativistes de les 7 cooperatives viladecanenques, de les escoles Can Palmer, El Garrofer, Enxaneta i Montserratina.

Enllaç a la notícia: 

Van posar a la venda els seus productes, a més de comptar amb altres activitats més lúdiques per tal de complementar el matí de mercat.

Aquest any hem pogut comptar amb la col·laboració del Club Rugby Sales Viladecans que els va proposar un taller de rugby, donant a conèixer i practicant les tècniques cooperatives d'aquest esport.

També va col·laborar l'Associació Motoforça que els va proposar una gimcana de seguretat vial. 

 La Policia Local també va col·laborar amb el mercat, demanant i fent el seguiment de la correcció dels permisos de venda de les parades de les cooperatives escolars.

Els i les cooperativistes també van rebre la visita de les autoritats locals i autonòmiques, dels seus padrins i padrines i de les entitats amb qui col·laboren. Fent entre tots que fos una gran activitat on es van posar en pràctica molts dels continguts, aspectes i valors treballats durant tot el curs i que els infants esperaven amb moltes ganes.

1
Grups de treball:
CuEmE