Taller de creativitat per als alumnes de CuEmE de Viladecans

Els 175 nens i nenes de les Escoles Can Palmer, El Garrofer, Enxaneta i Montserratina han participat en aquesta activitat dinamitzada pels professionals de l'Ateneu de les Arts de Viladecans, realitzada dimecres 16 de març a l'Escola Enxaneta.

L'objectiu general de l'activitat va ser realitzar una activitat conjunta per poder relacionar tots els alumnes i les escoles que participen en el programa CuEmE i poder treballar els valors de l'emprenedoria (creativitat, experimentació, treball en equip...)

Emprenem-Art: Processos de creativitat compartida
S'ha treballat el mostrar una sèrie d’activitats relacionades amb les arts i la importància de treball en equip.
Les arts són un gran laboratori on experimentar i crear produccions efímeres, s'ofereix la possibilitat d'experimentar amb les arts musicals, plàstiques i escèniques, generant una experiència compartida, jugant amb la imatge, el so i el moviment, per entendre com, a partir del treball de les emocions, les sensacions i els sentiments, podem generar un producte (efímer) que ens ajudarà a entendre conceptes com ara: treball en equip, índex de satisfacció o èxits.

Els participants van fer una roda per tres activitats lligades a les tres tipologies d'arts i expressió:
- les arts musicals ens mostren la importància de la coordinació, individual i col·lectiva, per desenvolupar continguts (o productes)


- les arts plàstiques ens mostren la importancia de la imatge, convertint en imatges els sentiments


- les arts escèniques ens mostren com podem interactuar amb el moviment del cos i, alhora, transmetre emocions

1
Categories:
CuEmE
1
Grups de treball:
CuEmE