El projecte 'Cultura emprenedora' torna a les escoles de Vilassar de Mar

Els alumnes de 5è de l'escola La Presentació han anat aquest matí a l'Ajuntament a registrar la seva cooperativa escolar, a la qual li han posat de nom '50 mans'. Es tracta del projecte 'Cultura emprenedora a l'escola', de la Diputació de Barcelona, on l'alumnat aprèn tots els passos per crear una cooperativa: primer decideixen a què es dediquen, busquen nom, creen logotip, redacten els estatuts, la registren a l'Ajuntament, elaboren prototips de productes, fan un estudi de mercat, fan els productes i finalment els posen a la venda en el mercat ambulant del poble.

L'alcalde de Vilassar de Mar, Damià del Clot, i el regidor d'Ensenyament, Josep Solé, han estat els encarregats de rebre als nois i noies que,
després de registrar la cooperativa, han fet una visita a l'Ajuntament per conèixer els seus diferents departaments i les seves funcions.

Durant aquest curs, tornen a participar al projecte Cultura emprenedora a l'escola l'alumnat de 5è de primària de l'escola La Presentació i el del Vaixell Burriac, que el proper 11 de març faran el tràmit de registrar les seves cooperatives.

Aquest és el tercer any que les escoles de Vilassar de Mar participen en aquest projecte que ajuda a desenvolupar valors i hàbits relacionats amb l'emprenedoria, el treball cooperatiu i l'organització democràtica i participativa.

1
Grups de treball:
CuEmE