L'Escola Ocata del Masnou, ja té la cooperativa d'enguany en marxa, "Ándele, Ándeleee!"

Els alumnes de 5è de l'escola Ocata del Masnou han arrencat aquesta primera part del curs amb molta energia. Durant aquests escassos dos mesos des de l'inici del curs, ja han fet molta feina, han triat el nom i el producte que volen fabricar, han fet els tràmits de constitució de la seva empresa i s'han repartit tots els càrrecs necessaris. El nom de la cooperativa és "Ándele, Ándeleee!" i es dedicarà a produir i vendre pinyates i articles de festa d'inspiració mexicana. 

El dimecres 18 de novembre, la cooperativa ha visitat el Centre d'Empreses Casa del Marquès on l'ha rebut l'alcalde, Jaume Oliveras, la regidora de Promoció Econòmica, Sílvia Folch i la regidora d'Ensenyament, Meritxell Blanch.  L'alumnat també ha fet la visita guiada a l'equipament i ha pogut participar a un taller sobre la imatge corporativa a càrrec de Gerard Casero, de l'empresa Wàncora, una de les ubicades a la Casa del Marquès. Per últim, han aprofitat aquesta visita per fer la sol·licitud del seu CIF.