La cooperativa de Navàs ja té nom i logotip "DiCo25"

Els nens i nenes del Col·legi Sant Josep de Navàs ja hem triat el nom de la nostra cooperativa. Després d'unes emocionants i igualades votacions, vam decidir que la cooperativa es dirà DiCo25. Hem pensat que serà una Cooperativa on ens Divertirem treballant els 25 alumnes de la classe, d'aquí en surt el nom. Original, oi?

Per altra banda, i després de crear diferents i originals logotips seguint els consells i les indicacions que ens varen donar, hem escollit el que més ens ha agradat. L'han dibuixat la Marta Vila i la Jana Pérez, i després l'han retocat afegint el nom de la cooperativa amb un programa informàtic.

Esperem que també us agradi!!!

Més informació de la cooperativa a: http://cooperativadico25.blogspot.com.es/

2
Categories:
Imatge corporativa, CuEmE
1
Grups de treball:
CuEmE