Rafael Homet exposa les prioritats en educació als regidors del Bages i el Moianès

El diputat d'Educació de la Diputació de Barcelona, Rafael Homet, va mantenir ahir a Manresa una reunió amb regidors del seu àmbit de les comarques del Bages i el Moianès per exposar-los les prioritats d'aquest mandat, centrades en la presència al territori, el reforç de les funcions dels ajuntaments dins el Servei Català d'Educació i el treball per reduir l'abandonament escolar prematur.

Homet va manifestar la voluntat d'aproximar-se al territori i mantenir un diàleg permanent amb els ajuntaments, apostar per la flexibilitat a l'hora de donar resposta a les necessitats dels municipis i, arran dels bons resultats obtinguts, reforçar les estratègies d'orientació.

El diputat va aprofitar la trobada per lliurar als regidors documentació sobre el suport global de la corporació a totes dues comarques

Veure notícia original

1
Categories:
CV - Redacció
1
Grups de treball:
CV - Redacció