L’escola Lola Anglada de Martorell s’adhereix aquest curs al projecte 'Cultura Emprenedora a l’Escola'

L’escola Lola Anglada participarà aquest curs, junt amb les escoles Mercè Rodoreda i José Echegaray de Martorell, al projecte Cultura Emprenedora a l’Escola (CUEME), impulsat per la Diputació de Barcelona i l’Ajuntament. CUEME fomenta la cultura emprenedora i les competències bàsiques a Primària.

Els alumnes de 5è de Primària de les escoles Mercè Rodoreda, José Echegaray i Lola Anglada de Martorell crearan, gestionaran i tancaran una cooperativa, durant aquest curs 2015-16. Aquest procés comportarà la constitució de la cooperativa (denominació, estatuts, capital social a aportar per cadascun dels socis...), l’elecció del producte, el disseny de la imatge corporativa, difusió i comunicació, producció i venda, aportació de part dels beneficis a projectes d'interès social i avaluació de la feina feta.

La promoció de la cultura emprenedora entre l’alumnat “afavoreix la millora dels resultats educatius i promou l'adquisició d'un conjunt de capacitats, habilitats i valors útils que capaciten les persones a gestionar adequadament els seus projectes professionals i vitals”, ha explicat el regidor de Promoció Econòmica, Lluís Amat, qui s’ha mostrat molt satisfet amb la implicació d’infants, professorat i famílies, i ha avançat que l’any vinent oferiran el projecte també als alumnes d’ESO.

Cultura Emprenedora a l’Escola es va iniciar al curs 2011-2012 en set escoles de set municipis de la província de Barcelona. Durant el curs escolar 2014-15, van participar al projecte un total de 34 ens locals, 86 escoles i 146 cooperatives.

Martorell participa en aquest projecte des del curs 2013-2014 amb l’escola Jose Echegaray, el curs passat es va incorporar l’escola Mercè Rodoreda i finalment enguany s’adhereix l’escola Lola Anglada, en total es crearan a Martorell aquest curs 7 cooperatives escolars.

El projecte Cultura Emprenedora a l’Escola s’ha donat a conèixer fa unes setmanes a les famílies dels alumnes de l’escola Lola Anglada i aquestes setmanes s’inicien les accions programades en el marc del  projecte.

         

Propers Tallers i visites

- Divendres 23 d’octubre a les 10.00h: Taller de Logotip i imatge corporativa (Escola Mercè Rodoreda) a càrrec de Cesc Querol.

- Divendres 23 d’octubre a les 15.00h: Taller de cooperativa (Escola Lola Anglada).

- Dilluns 26 d’octubre a les 15.00h: Taller de cooperativa (Escola José Echegaray).

- Dilluns 26 d’octubre a les 10.00h: Taller de Logotip i imatge corporativa (Escola Lola Anglada) a càrrec de Víctor Escalante de l’empresa La Publicidad Creativa.

- Divendres 6 de novembre a les 9.30h: Visita al Centre de Promoció Econòmica per sol·licitar el NIF (Escola José Echegaray).

- Dilluns 9 de novembre a les 9.30h: Visita al Centre de Promoció Econòmica per sol·licitar el NIF (Escola Lola Anglada).

- Dilluns 9 de novembre a les 15.00h: Taller de Logotip i imatge corporativa (Escola José Echegaray) a càrrec de Quim Aranda.

- Divendres 13 de novembre a les 9.30h: Visita al Centre de Promoció Econòmica per sol·licitar el NIF (Escola Mercè Rodoreda).