Visita tècnica d'emprenedoria al col.legi Sant Josep de Navàs

Dins el projecte “la Cultura Emprenedora a l’Escola” que els alumnes de 5è de primària del Col·legi Sant Josep de Navàs estan iniciant, i per la correcta creació d'una cooperativa, els va visitar la Sra Martina Marcet, tècnica d'emprenedoria de l'Ajuntament de Navàs.

Els alumnes van poder aprendre com ha de funcionar una cooperativa des dels seus inicis: com es constitueix, quins són els càrrecs que s'han de crear, com s'elaboren els estatuts, quins documents oficials es necessiten, quin capital inicial es pot aportar i com es prenen les decisions.

La xerrada va ser molt amena, adaptada al nivell i a l'edat dels nens i nenes, amb un material de suport que va facilitar les explicacions. Els alumnes van fer moltes preguntes i la Martina els va resoldre molts dubtes.

Des de l'escola volen agrair la seva col·laboració.

http://collegisantjosep.blogspot.com.es/

1
Fitxers adjunts:
1
Grups de treball:
CuEmE