El PEC de Vic es fa resò de la valoració de la primera fase d’implementació del projecte “La maleta de les famílies”

El passat divendres dia 3 de juliol tècnics i tècniques de l’Àrea d’educació de vuit Ajuntaments de la demarcació de Barcelona i de la Diputació de Barcelona, es van reunir per fer un balanç de la primera fase d’implementació del projecte pilot La maleta de les famílies que, en el cas de Vic, ha estat acollit per dos centres de secundària de la ciutat.

El Projecte, que es va posar en marxa el passat dia 17 de març, té per objectiu contribuir a la reducció de l'abandonament escolar prematur de l'alumnat de secundària, fomentar el paper cabdal de les famílies en les transicions educatives dels seus fills, i alhora contribuir a potenciar una xarxa de relacions i col·laboració entre els ajuntaments i els centres educatius.

Veure notícia sencera