Bona valoració dels tallers d'orientació de "La Maleta de les Famílies"

Les famílies que han participat en els tallers d'orientació de La Maleta de les Famílies han fet una valoració molt positiva de l'activitat, que els ha servit per millorar el coneixement dels itineraris i l'oferta formativa després de l'educació obligatòria, per saber com plantejar el procés de tria d'estudis postobligatoris i per valorar millor totes les opcions formatives. 

La Maleta de les Famílies és un projecte pilot, que s'està portant a terme a 8 municipis (Barcelona, Castelldefels, Granollers, Mataró, Sant Boi de Llobregat, Terrassa, Vic i Vilafranca del Penedès), amb l'objectiu d'orientar les famílies en el procés d'acompanyament dels seus fills en la tria d'itinerari educatiu cap els estudis postobligatoris.

Veure notícia original