Tancament del projecte CuEmE a Mataró

Ja des de l'inici del projecte, a Mataró organitzem cada any un acte de cloenda per al projecte CUEME. Aquest és planteja com un acte institucional, presidit tant pel president del TecnoCampus com pel Regidor d'Ensenyament. Assisteix tot l'alumnat participant i es convida a les entitats escollides pels nens i nenes. Un dels punts importants de l'acte és la materialització de la donació dels beneficis a les entitats sense ànim de lucre de la ciutat. 

Aquest acte és estratègic ja que ens permet  treballar tres aspectes fonamentals:

1) La trobada de tot l'alumnat participant de l'edició, la qual permet veure a tots els participants i treballar la visió de ciutat del projecte. 

2) La visibilització de la importància que li donen les institucions al projecte.

3) Donar èmfasi a la responsabilitat social i crear sinèrgies amb les entitats del tercer sector de la ciutat. Des de Mataró vàrem considerar importantíssim que els nens i nenes tinguessin un espai on verbalitzar i mostrar els motius que els van portar a seleccionar una entitat de la ciutat concreta. Varem pensar que per tancar el treball en valors fet a l'aula era clau  poder rebre un feedback de la persona de referència de l'entitat que havien escollit. 

Així mateix, les entitats escollides també inverteixen molts esforços en el treball de sensibilització a la població i el fet que, els nens i nenes n'hagin parlat amb les famílies, i que  l'acte acostumi a estar cobert pels diferents mitjans locals ajuda a què es conegui millor la tasca  que desenvolupen.  

Us deixem un enllaç de M1tv! 

http://m1tv.xiptv.cat/24-hores-maresme-noticies/capitol/200-alumnes-de-m...
1
Etiquetes:
CuEmE
1
Grups de treball:
CuEmE