Caldes presenta una targeta infantil de compra promoguda pel Consell d'Infants

A proposta dels consellers infantils del curs 2014/2015, Caldes de Montbui estrena una targeta de descomptes en comerços calderins per a veïns i veïnes de 5è de primària a 2n d'ESO

La Targeta infantil per comprar coses només de Caldes ha estat presentada avui (dilluns 8 de juny) en una roda de premsa a càrrec de l'alcalde, Jordi Solé, la regidora de Participació Ciutadana, Pilar Aznar, el president de la UCIC, Xavier Abel, i membres del Consell d'Infants 2014/2015: Carlota Àlvarez, Lucía Moreno, Iker Fernández, Anna Sánchez, Martina Tatjé, Anaïs Birling, Aina Casas, Ainara Lama, Gerard Mas.

La iniciativa és dels consellers d'enguany, que han dedicat bona part de la feina d'aquesta edició a imaginar el Caldes de Montbui del futur vist amb ulls d'infants i a materialitzar aquesta proposta. D'aquesta manera, el Pla Estratègic Municipal també ha comptat amb l'aportació de la ciutadania infantil. Per acabar de posar en marxa el projecte, el Consell ha comptat amb la col·laboració de l'Ajuntament i de la Unió de Comerciants i Industrials de Caldes de Montbui.

Com expliquen els infants la Targeta infantil per comprar coses només de Caldes:

Què volem aconseguir amb aquesta iniciativa? 
Volem que els infants i els joves, de 5è de primària a 2n de l'ESO, puguem obtenir descomptes en en les nostres necessitats, també que puguem anar a comprar sols pel poble i que ens fem més responsables i ajudem a les famílies a estalviar. També pensem que és una bona cosa per fomentar el petit comerç a Caldes.

Quin benefici obtenim fent ús de la targeta? 
Descomptes en productes de les botigues de Caldes de Montbui que s'hagin sumat a aquesta inciativa. Només caldrà que ensenyis la targeta i s'aplicarà el descompte que oferti la botiga.

Podràs reconèixer les botigues en les quals fer ús de la targeta, ja que tindran un adhesiu a la porta.

Com puc obtenir la targeta? 
Si vas a l'escola o a l'institut a Caldes l'obtindràs a través del teu centre escolar. Si estudies fora de Caldes pots adreçar-te a l'Oficina de la UCIC al c. d'Homs, núm. 22.

Què haig de fer amb la targeta un cop s'hagi caducat? 
Et demanem que, un cop estigui caducada, la reciclis al contenidor del rebuig.

I, per acabar: Et recordem la importància de fer ús d'un consum responsable