El mercat de cooperatives de Cerdanyola del Vallès, un èxit

Al llarg de tot el matí, no van parar les visites a les parades que van muntar les cooperatives les cooperatives MaCien i Amb els cinc sentits, de l’escola Xarau, i Petits Cooperants i Tots podem, de l’escola Serraparera, dins el programa Cultura Emprenedora a l’escola, que es porta a terme a Cerdanyola per segon any.

Quan es van obrir les parades, a les 10 del matí, ja hi havia gent esperant per comprar els diversos productes que els nens i les nenes havien produit al llarg del curs: bijuteria, petits objectes de decoració, clauers, bosses d’olor i punts de llibre. L’emplaçament triat aquest any, just a l’entrada del mercadal de Serraparera, va ser tot un encert, ja que va permetre que les quatre parades es poguéssin visitar amb més facilitat, sense interferir amb el normal desenvolupament de les activitats habituals del mercat.

El mercat de cooperatives escolars va rebre les visites de l’alcaldessa de Cerdanyola, Carme Carmona, acompanyada del líder del PSC, Miquel Iceta; de la regidora d’Educació, Maria Reina; i del regidor de promoció econòmica, Francisco Ortiz. També van visitar el mercat els i les nenes de les altres classes de les dues escoles participants, per poder veure la tasca que estaven fent els seus companys i companyes de 5è.

Ara queda la darrera fase del projecte: fer el recompte dels beneficis, i escollir a quina entitat es farà arribar el percentatge acordat per cadascuna de les cooperatives. Una de les cooperatives de l’escola Serraparera ja ha decidit que donarà part dels seus beneficis a GENEFA, una associació que recull fons per a la investigació sobre l’ atàxia de Friedrich, una de les anomenades malalties rares.

2
Etiquetes:
CuEmE, mercat
1
Grups de treball:
CuEmE