Les cooperatives AiEC i CA24 debuten amb èxit al mercat

El passat dijous 7 de maig els alumnes de l'Escola Ametllers de Sant Joan de Vilatorrada que participen al projecte d'Emprenedoria a l'Escola van estar venent els seus productes al mercat setmanal. Els nens i nenes de les cooperatives CA24 i AiEC van muntar parada pròpia amb manualitats i objectes fets a mà i la resposta va ser molt positiva per part del públic. Amb aquesta acció han après a vendre els seus propis productes i a relacionar-se amb els clients.

A manca de concretar la recaptació sembla que podran retornar sobradament el préstec que havien sol·licitat a “Fiare Banca Ètica”, que els ha finançat part del projecte, i podran fer les donacions a  “Metges sense fronteres” i “Pallassos sense fronteres”. 

Alumnes de l'IES Quercus
En paral·lel, els alumnes de l'IES Quercus que també participen d'un projecte d'emprenedoria es van sumar a l'acció i també van vendre els seus productes al mercat. Tant els cupcakes com els cakepops que portaven es va esgotar en poques hores. Ara tambés els tocarà tancar caixa i fer una valoració de la jornada.