Orientació educativa i professional, a la Zona E de Vilanova i la Geltrú

Del 14  al 17 d'abril se celebra, a la plaça del Mercat de Vilanova i la Geltrú, la cinquena edició de la fira Zona Educació - Sortides educatives i professionals del Garraf. És una mostra de l'oferta formativa postobligatòria de la comarca i un espai  d'informació i orientació acadèmica i professional.

Zona E és fruit de la col·laboració dels centres educatius, administracions, com la Diputació de Barcelona, i entitats que ofereixen tot tipus de formació al Garraf. Al recinte firal, diferents centres i entitats participants realitzen demostracions professionals de l'oferta formativa que ofereixen. Zona E aplega la fira que se celebra els dies 16 i 17 d'abril, així com les diferents activitats els dies 14 i 15 d'abril.

Veure notícia original