Les cooperatives AiEC i CA24 de Sant Joan de Vilatorrada sol·liciten préstec a Fiare Banca Ètica

Avui dia 15 d'abril les cooperatives AIEC i CA24 de l'Escola Ametllers de Sant Joan de Vilatorrada han sol·licitat un préstec a Fiare Banca Ètica. Amb els diners del préstec volen acabar de comprar materials per a la producció i venta dels productes i disposar de canvi pel dia de la venta.

Cadascuna de les cooperatives han pogut explicar a la representant de l'entitat els seus projectes, li han fet entrega del seu pla de negoci i han signat el corresponent document de sol·licitud de préstec.

Per la seva part la representant de Fiare ha entrevistat les cooperatives per acabar de recollir la informació necessària per valorar posteriorment l'atorgament dels diners sol·licitats i ha presentat la seva entitat.

Els nervis inicials dels alumnes, sobretot dels encarregats de presentar el projecte, han anat passant, i l'activitat l'han desenvolupat molt bé. Queda ara esperar la resposta de Fiare Banca Ètica.

Amb l'obtenció del préstec i l'atorgament de la llicència municipal per vendre al mercat (que ja es va sol·licitar abans de les vacances de pasqua) comencen dies de plena activitat pels cooperativistes que han de preparar al dia de la venta al mercat, que serà el dijous 7 de maig.