Les cooperatives escolars de Martorell aprenen a realitzar una falca de ràdio

Les cooperatives “Petits Detalls” i “Imacrea” de l’escola José Echegaray, i les cooperatives “Art Coop”, “123 MR Express” i “Evo-Eco” de l’escola Mercè Rodoreda han realitzat un taller per aprendre a crear una falca de ràdio a les seves escoles. Aquests tallers s’emmarquen dins el projecte “Cultura Emprenedora a l’Escola”.

El projecte “Cultura emprenedora a l’escola” està impulsat per la Diputació de Barcelona i a Martorell està gestionat per l’Ajuntament de Martorell, a través de les Regidories de Promoció Econòmica i d’Ensenyament. Aquesta iniciativa és una aposta del municipi per què escola i ajuntament vaguin alhora en el seu desenvolupament, gràcies a aquest projecte els alumnes entran en contacte amb entitats i teixit empresarial del municipi facilitant el coneixement i la integració de l’escola amb el seu entorn.

Les cooperatives escolars de Martorell han après a realitzar una falca de ràdio de mans de la Irene Jurado, periodista i coordinadora de Ràdio Martorell. Durant la sessió els alumnes han rebut pautes per redactar, estructurar i locutar un anunci radiofònic, han conegut les diferents opcions per a elaborar una falca efectiva i han pogut escoltar i analitzar alguns exemples per treballar més tard a classe.

En el taller els alumnes han començat a elaborar la seva falca per publicitar les seves cooperatives i posteriorment la treballaran a classe. La falca escollida s’enregistrarà aquesta setmana en una visita que realitzaran totes les cooperatives a Ràdio Martorell, i que els ajudarà a promocionar els seus productes que estaran a la venda durant el dia de Sant Jordi, les cooperatives de l’Escola Mercè Rodoreda i a la Fira de Primavera, les cooperatives de l’escola José Echegaray.

       

1
Grups de treball:
CuEmE