Les cooperatives de les escoles Joviat i Espill sol·liciten la llicència per instal·lar les seves parades al mercat de la Font dels Capellans de Manresa

El dia 8 d'abril les cooperatives 25 boys, Pim Pam, K-lico i Creant amb Somriures van sol·licitar al responsable de la gestió de les fires i mercats municipals la llicència per instal.lar 5 parades al mercat de la Font dels Capellans per la venda dels seus productes artesanals.

Aquest dimarts els nens i nenes de 5è de primària de la Salle, la Joviat i l'Espill posaran les seves parades a la cantonada del carrer Fra Jacint Coma i Galí i carrer Sabadell de les 9 a les 13 del matí. 

Entre les 10 i les 11 del matí es preveu la visita a les parades del Regidor d'Ensenyament, Antoni Llobet, la Regidora de Promoció Econòmica, comerç i turisme, Sílvia Gratacós i el Cap de Secció de programes Educatius de la Diputació de Barcelona, Josep Nieto

1
Etiquetes:
CuEmE
1
Grups de treball:
CuEmE