Les Cooperatives de Sant Quirze del Vallès visiten les instal.lacions de CIPO

Les quatre cooperatives de les escoles Taula Rodona i Lola Anglada de Sant Quirze del Vallès, aquest dimarts van visitar les instal.lacions de la cooperativa Cipo de Sabadell per conèixer de primera mà com s'organitzen i com exploten el seu model de negoci . La visita ha estat guiada per tres persones treballadores de CIPO, una psicòloga i dos treballadors socials que han explicat el funcionament de la cooperativa, la qual es caracteritza per ser una empresa d’interès social que té per objectiu la inserció laboral i l’aprenentatge de persones adultes amb disminució psíquica. Actualment compta amb 250 socis cooperativistes, dels quals 200 són socis treballadors.

En els seus inicis, CIPO es dedicava a la manipulació de productes tèxtils. Amb el pas dels anys, ha anat ampliant i diversificant les seves activitats fins arribar al moment actual en què es dediquen a realitzar: serveis de jardineria, bugaderia, neteja professional i destrucció de documents ; serveis manipulats industrials (encapsats, embossats).

Aquesta sortida ha servit als alumnes que participen del projecte Cueme per entendre millor alguns aspectes del model cooperatiu que, estan treballant a l'aula durant aquest curs escolar.

1
Etiquetes:
CuEmE
1
Grups de treball:
CuEmE