L'FP manté un alt nivell d'inserció laboral malgrat l'impacte de la crisi

Els departaments d’Ensenyament i d’Empresa i Ocupació presenten un projecte conjunt per a l’estudi de la relació dels titulats de formació professional inicial amb el mercat de treball.

Les primeres dades obtingudes evidencien que segueixen sent majoria els alumnes d’estudis tècnics que tenen contacte amb el món laboral un any després de graduar-se. L'estudi farà un seguiment durant un màxim de 5 anys. Aquestes dades confirmen els resultats dels estudis anuals publicats per Ensenyament i pel Consell General de Cambres. La iniciativa s’emmarca en el procés de transformació de l’FP endegat pel Govern a través del III Pla general (2013-2016) i el projecte de llei per al conjunt del sistema, en vies d’aprovació parlamentària .

1
Categories:
Observatori FP
1
Grups de treball:
Observatori FP