Article de l'Ara: La Diputació dóna ple suport a les fires i jornades d'orientació

Amb motiu de la celebració del Saló de l'Ensenyament de Barcelona 2015, el diari Ara ha pulicat un article sobre el suport de la Diputació de Barcelona a les fires i jornades d'orientació. 

S'explica que aquest suport s'emmarca en el pla pilot d'orientació 2014-2016 de suport a les transicions educatives i que té com a objectiu completar les accions d’assessorament que els ens locals ofereixen a joves, famílies i persones adultes.

S'en fa ressò de que l'any passat es va donar suport a vuit fires i es va arribar a més de 700 usuaris i que enguany el projecte s'extendrà a 12 fires amb un abast territorial de 166 municipis.

Finalment es destaca que la Diputació de Barcelona ha organitzat un curs de formació per a orientadors locals, pensat per reforçar i facilitar la tasca que fan els
orientadors. Aquesta iniciativa ha comptat amb la participació de fins a 45 professionals de l’orientació de 30 ens locals de la demarcació de Barcelona i està pensat, sobretot, per anticipar-se a la celebració de les diverses fires i jornades d’arreu del territori.