L’Equip de l'informatiu Comarques de TV3 visita les cooperatives CA24 i AiEC de Sant Joan de Vilatorrada

L’Equip de l'informatiu Comarques de TV3 va visitar aquest dimecres dia 11 de març les cooperatives CA24 i AiEC de l’Escola Ametllers de Sant Joan de Vilatorrada. Els periodistes, interessats pel projecte “Cultura Emprenedora a l’Escola” van visitar també després l’Escola Sant Josep de Navàs.

La periodista Núria Bacardit i l'operador de càmera van gravar les cooperatives en plena activitat de producció. Els alumnes van poder explicar què estaven  fabricant, com havia anat la tria de productes a fabricar i  quin preu de venta tindrien. Així mateix, la consellera comarcal d’ensenyament, Sònia Diaz va explicar com és d’important aquest projecte pel territori i la tècnica de l’Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada, Eva Pellicer va destacar com es treballen matèries curriculars dins d’aquest projecte; com és el cas de matemàtiques, llenguatge, plàstica, etc. Professors i alumnes van gaudir de l’experiència. Properament podrem veure un petit reportatge al Telenotícies Comarques de les 2 del migdia.

1
Etiquetes:
CuEmE
1
Grups de treball:
CuEmE