La cooperativa 20f5 de Navàs amb TV3

Ahir 11 març TV3 Comarques va visitar la cooperativa 20f5 del Col·legi Sant Josep de Navàs.

La periodista Núria Bacardit acompanyada del seu càmera van entrevistar els alumnes i professores per informar-se sobre el “Projecte la Cultura Emprenedora a l’Escola” i conèixer el funcionament de la cooperativa. També van gravar diferents imatges dels nens i nenes organitzats en grups: uns fent els productes (testos amb àloe vera, bancs de notes, caixes de paper, bosses aromàtiques, airfreshner frappé) i d’altres dissenyant els anuncis i tota lla publicitat (cartells, fullets, etiquetes i el vídeo).Les responsables del projecte, Fina Vendrell i Núria Subirana de l’escola; i Mireia Chavarria de l’Ajuntament, també hi van ser presents.

Les professores van fer una petita intervenció explicant el funcionament d’aquest projecte innovador, que desenvolupen en llengua anglesa, i que com a resultat final serà crear una cooperativa. Del projecte en van destacar el foment dels valors, hàbits i capacitats clau vinculades a l’emprenedoria com pot ser el treball col·laboratiu i en equip, la responsabilitat, la creativitat, la cooperació i sobretot la presa de decisions que porten a terme els nenes i nenes.

Properament podrem veure un petit reportatge al Telenotícies Comarques de les 2 del migdia.

Si voleu tenir més detalls podeu visitar el blog de la cooperativa:

http://santjosepschoolcooperative.blogspot.com.es/

1
Etiquetes:
CuEmE
1
Grups de treball:
CuEmE