Orienta el teu futur

Amb l’orientació, decidir el teu futur serà més fàcil.  

See video

Les fires i jornades locals d’orientació són espais útils pensats per a gent jove com tu per a ajudar-te a decidir el teu futur. Coneixem la dificultat de prendre una decisió tant important com aquesta, per això proposem que t’animis a vindre i informar-te si no tens clar què fer. 

Els ajuntaments i altres ens locals del territori, amb el suport de la Diputació de Barcelona, t’ofereixen la oportunitat d’orientar-te de cara a afrontar la difícil tasca de decidir el teu futur després de cursar l’E.S.O. Estands de diferents escoles de batxillerat, de cicles formatius, universitats, i professionals i tècnics estan a la teva disposició perquè decideixis amb més seguretat i adaptat al teu perfil, allò que realment t’interessaria fer.