Tallers de noves tecnologies per les cooperatives escolars de Martorell

Les cooperatives de Martorell que participen en el projecte Cultura Emprenedora a l'Escola  han realitzat durant aquests dies una sèrie de tallers de TICs (Tecnologies de la Informació i la Comunicació) dinamitzats per Albert Gil, estudiant d'Enginyeria Informàtica de la Universitat Autònoma de Barcelona i expert en noves tecnologies.

Amb la idea d'incorporar el màxim d'agents implicats en el projecte i oferir una bona qualitat de les activitats, els departaments de Promoció Econòmica i d’Ensenyament col·laboren per ajudar als cooperativistes a implementar, mitjançant una sèrie de tallers pràctics, els seus blogs corporatius a la plataforma que Valnalón posa al seu abast. L’objectiu d’aquests tallers és promoure l’ús de les TICs a l’aula amb la finalitat que els alumnes aprenguin a publicar les seves notícies i fotografies als blogs de les seves cooperatives.

Les cinc cooperatives dels dos centres educatius de Martorell que participen en el projecte, han après què és un blog, la seva funcionalitat i com adjuntar imatges i publicar notícies. Durant el taller també han assolit de manera totalment pràctica conceptes bàsics de l’ús del correu electrònic i els buscadors d’internet.

3
1
Grups de treball:
CuEmE