Viladecans realitza tallers de creació de logos per a les cooperatives

Les cooperatives de Viladecans que participen al projecte Cultura Emprenedora a l'Escola van poder dur a terme al llarg de mes de desembre un taller de creació de logos i imatge corporativa dinamitzat pels pel alumnes de Batxillerat artístic de l'Institut Josep Mestres i Busquets.

Amb la idea d'incorporar el màxim d'agents implicats en el projecte i oferir una bona qualitat de les activitats, l'Institut col·labora per ajudar als cooperativistes a dissenyar la seva imatge corporativa mitjançant una sèrie de tallers pràctics. Per Viladecans és important obrir l'aula a la ciutat per afavorir el contacte de l'alumnat amb altres agents i enfortir el sentiment de pertinença a la comunitat.

Les cinc cooperatives dels tres centres educatius de Viladecans han aprés què és un logo, la seva funcionalitat, com pot comunicar i transmetre, així com els seus principis fonamentals. Després, amb suport dels alumnes de batxillerat artístic han realitzat una llarga sessió pràctica per treballar amb les formes, els colors i les textures. Ara toca que els propis cooperativistes valorin quin logotip és el més adient.