Tres escoles de Viladecans participaran al programa "Cultura Emprenedora a l'Escola" el curs 2014/15

Aquest curs 2014-2015 ja són tres les escoles de Viladecans que han iniciat aquest programa educatiu innovador que dura tot un curs i  que pretèn apropar els nens i nenes de 5è de primaria  els valors i les actituds emprenedores  mitjançant la creació cooperatives escolars. 

L’escola Enxaneta ha començat aquest curs, i els 19 nens i nenes de primaria que participen ja van  incorporant en el seu dia a dia algunes paraules i conceptes que no fa tant els hi eren aliens, com nom i logo de la cooperativa, tràmits de constitució, organització interna i funcions dins la entitat …. i sobretot, iniciativa personal, responsabilitat, treball en equip, pressa de decisions per consens…

Les altres dues escoles,  Can Palmer i  Montserratina ja són veteranes i tenen l’experiència de dos cursos anteriors portant a terme tot el procès, des de la formació específica de les tutores dels grups de 5è fins al moment de la venda dels productes a la fira de Sant Isidre el mes de maig. Pel mig,  tot un curs treballant de manera transversal les competències educatives a través de les activitats que proposa el programa.