Més de 100 mestres es formen en competències emprenedores

La Diputació de Barcelona ha dut a terme una acció formativa amb l'objectiu de capacitar el professorat de cicle superior d'educació primària encarregat de coordinar a les aules el projecte "Cultura emprenedora a l'escola". Hi han assistit 127 mestres. 

La formació sobre aquest projecte, impulsat per la Diputació per fomentar l'emprenedoria i les competències bàsiques en aquesta etapa educativa, disposa del reconeixement oficial de la Generalitat de Catalunya com a activitat de formació permanent del professorat del Departament d'Ensenyament. Veure notícia original

L'objectiu de CuEmE és fomentar la cultura emprenedora i les competències bàsiques dels estudiants del cicle superior d'Educació Primària.

Al web d'Educació i al Canal Youtube de la Diputació de Barcelona es poden trobar audiovisuals que descriuen les diferents etapes del projecte, i que il·lustren el treball i les reflexions de l'alumnat, del professorat i dels representants dels ens locals participants.