Sant Quirze de Besora. Reciplanet i Toysaqu: responsabilitat social

Els socis i sòcies de les cooperatives tenen molt clara la responsabilitat social i han decidit destinar un 10% dels beneficis a l'entitat "Amics de l'Àfrica" dins el programa "Cap nen sense mestre". La representant de l'associació els visitarà i els socis faran entrega de la quantitat en metàl·lic. També han decidit col·laborar fent la donació d'un aliment bàsic a l'entitat "El Cabàs del Bisaura".

Socis de la cooperativa s'han posat en contacte amb els representants i els han demanat quin aliment els era més necessari i els han informat que era l'oli. Encara no han decidit la quantitat de litres que entregaran, però el que saben segur és que els estan esperant amb les mans obertes.

1
Etiquetes:
CuEmE
1
Grups de treball:
CuEmE