Cerdanyola: la cooperativa "Entre Tots" fa la seva donació a ASPADI

Els nois i les noies de la cooperativa “Entre Tots”, de l’Escola Serraparera, van visitar divendres passat al vespre les instal·lacions d’ASPADI, per fer la donació de la part dels beneficis obtinguts en la venda al mercat dels seus productes.

L'alcaldessa de Cerdanyola, Carme Carmona, el Regidor de Promoció Económica, Francisco Ortiz, la tutora del grup i  la cap d’estudis de l’escola van acompanyar els nens i les nenes a la seu d’ ASPADI, al carrer Anselm Clavé. Allà van ser rebuts pels representats de l’associació, que els van convidar a un berenar.

Fa ja uns quants anys des que un grup de pares es va adonar de la necessitat de crear un espai per tal que persones amb algun tipus de discapacitat poguessin gaudir del seu temps d'oci i es va crear ASPADI. Actualment, l'associació disposa d'un variat ventall d'activitats, que inclou tallers de manualitats i esplai per als joves.

1
Grups de treball:
CuEmE