Foto oficial mercat cooperativa Botigarrofer@ de l'Escola de Can LLong. Sabadell

Volem agrair als nostres tècnics sr. Albert Marlet i sr. Eduard Juanes per l'èxit de l' experiència conjunta. Pel seu suport durant tot el projecte.

Ens han visitat , encoratjat i felicitat, els regidors de Promoció Econòmica sr. LLuís Monge i de Comerç sr. Carles Bosch. El sr. Josep Ayuso, primer tinent d'alcalde, i altres càrrecs de l'Ajuntament de Sabadell d'Educació, Promoció Econòmica i Comerç: Iolanda Repullo, Toni Aranda, Montserrat Duran, i Marcel Tarrés.

Igualment, agrair la seva presència al sr. Joan Roca, diputat delegat de promoció Econòmica i Ocupació de la Diputació de Barcelona, els ha desitjat el millor als cooperativistes i ha valorat el seu esforç.

Tothom ha fet partícep a la nostra directora sra. Ascen Muñoz el reconeixement per part de la Diputació i Ajuntament de la feina realitzada.

MOLTES GRÀCIES!!!!

1
Grups de treball:
CuEmE