Badalona amb ulls d'infant

Aquests dies s’ha posat en marxa “Badalona amb ulls d’infant”, una petita guia de la ciutat creada pels nois i noies de 4t de les escoles Llorens Artigas i Progrés, vinculades al Consell dels Infants de Badalona . La guia es pot trobar a través d’una ruta de geocaching amb l’ajuda d’un dispositiu GPS, o mòbil amb GPS. Per saber com, podeu mirar aquí.

Aquesta guia ha sorgit de la  4a Trobada de la Xarxa de municipis amb Consells d’infants i adolescents , organitzada per la Diputació de Barcelona el passat 8 de juny. Entre altres activitats, els consells d’infants de la Xarxa van elaborar 26 petits llibrets, localitzables a traves de rutes geocaching, que contenen alguns dels secrets dels seus pobles i ciutats.

Aquest és el cartell que informa de la guía de la nostra ciutat, i s'ha enviat també als casals d'estiu, biblioteques, poliesportius, centres cívics, etc. Us interessa descobrir-la?

bon estiu!

Consell dels Infants de Badalona

Secretaria tècnica

Tel. 93 483 27 75

consellinfants@badalona.cat

1
Grups de treball:
Participació Infantil