Reconeixement als alumnes del PQPI i les empreses col·laboradores a Sant Adrià de Besòs, Manlleu i Vilanova i la Geltrú

Més de 100 alumnes del Programa de Qualificació Professional Inicial (PQPI) de Sant Adrià de Besòs, Manlleu i Vilanova i la Geltrú han rebut, aquesta setmana, els diplomes que reconeixen els seus estudis. Les empreses que col·laboren en la seva formació, proporcionant estades de pràctiques, també han vist reconeguda la seva tasca als actes de cloenda. 

Durant aquest curs, la Diputació de Barcelona ha donat suport a l'organització de 23 línies de PQPI amb una oferta de 368 places. Per al curs 2013-2014, està prevista l'ampliació de l'oferta en 160 places més, que implicaria arribar a un total de 528 places per a uns 45 municipis.

Veure notícia original

1
Etiquetes:
PQPI
1
Grups de treball:
CV - Redacció