L'Hospitalet: l'alcaldessa visita els alumnes que han desenvolupat el projecte cultura emprenedora a l'escola .

Els alumnes de les escoles Pompeu Fabra i Milagros Consarnau, que participen al projecte Cultura Emprenedora a l'Escola,  han rebut la visita de l'alcaldessa Núria Marín i dels tinents d'alcalde,  Lluis Esteve i Jose M. García Mompel.

Les cooperatives SIE i Carib de l'Escola Pompeu Fabra i les cooperatives MC5 i Imagine de l'Escola Milagros Consarnau organitzaran un mercat de venda el proper 7 de juny, a la plaça de Pius XII. L’objectiu és posar en pràctica els objectius de la part final del projecte, de venda dels productes realitzats en un entorn proper a les escoles, dins el barri. 

Veure notícia original
Veure notícia a "el Far"
Veure notícia a L'H digital

2
Etiquetes:
CuEmE, Cooperatives
1
Grups de treball:
CuEmE