Mapa de recursos per a joves de 16 anys de Terrassa

Ja es pot consultar  el mapa de recursos formatius, laborals  i de lleure adreçats a joves de 16 anys  a Terrassa

Per accedir al web on es troba el mapa feu clic aquí . Aquest web està adreçat als participants del projecte transversal  impulsat per l'Ajuntament de Terrassa "Ser jove després de l'ESO. Tutoria d'acompanyament" en xarxa amb instituts de Terrassa per acompanyar als adolescents en el moment de finalitzar l' ESO.

Els continguts , estructura i selecció de links l'ha fet una comissió de tècniques de Foment, Serveis socials, Servei de Joventut i Lleure  i PAME-Patronat Muncipal d'Educació de Terrassa ( en concret des del Consell de la Formació Professional de Terrassa)  davant la necessitat de tenir ordenats i visualitzats  tots els recursos des d'un punt de vista local, de ciutat de Terrassa , per posar-los a l'abast dels joves.

1
Etiquetes:
Acompanyament