TROBADA TERRITORIAL DE CONSELLS D'INFANTS I ADOLESCENTS DEL BAIX LLOBREGAT

Dissabte 24 de Març, de 10h a 16h, a Sant Joan Despí
TROBADA TERRITORIAL DE CONSELLS D'INFANTS I ADOLESCENTS DEL BAIX LLOBREGAT

Aquesta jornada té un doble objectiu:
Fer un reconeixement institucionala les conselleres i consellers, que dediquen una part del seu temps lliure a exercir el dret a la participació, per aportar la seva visió i les seves propostes, en aspectes que incideixen en les seves ciutats, viles i pobles
Participar en tallers de TIC-ràdio, premsa i televisió per internet- per tal de millorar les habilitats comunicatives en relació a les seves companyes i companys, l'escola, les entitats, les institucións i la ciutadania en general

Per saber-ne més:
Xarxa de Projectes de Participació Infantil. Àrea de Coneixement i Noves Tecnologies. Diputació de Barcelona

La Trobada Territorial de Baix Llobregat està organitzada amb la col·laboració dels Consells d'Infants i Adolescents de Cornellà, El Prat, Sant Feliu de Llobregat i Sant Joan Despí, amb el suport de l'Àrea de Coneixement i Noves Tecnologies de la Diputació de Barcelona.

Les Trobades Territorials -Sallent (2010) i Tona (2010)- cerquen millorar les habilitats comunicatives, amb la participació dels mitjans de comunicació,  i el coneixement mutu, tot aprofitant la proximitat territorial.