Famílies, docents i alumnat del Prat de Llobregat, per la igualtat de gènere

Amb motiu de la  commemoració del dia Internacional de les Dones, en què recordem un dels avenços socials més importants en la història de la humanitat, a més dels múltiples actes organitzats per tota mena de col•lectius, entitats i Ajuntament; famílies, docents i alumnat dels centres educatius s'hi han sumat amb entusiasme, amb bon grapat d'activitats, en la transmissió del missatge que en la lluita per la igualtat de dones i homes ens hi hem de posar totes i tots.
 
A tall d'exemple, l'AMPA de l'escola Ramón Llull s'ha organitzat un taller al voltant de l'educació emocional de filles i fills; l'AMPA de  l'escola del Parc  ha organitzat per al proper dilluns un cafè tertúlia sobre rendiment escolar des de la perspectiva de gènere;  a l'escola Jacint Verdaguer l'AMPA ha organitzat un partit de futbol.  D'altra banda, des de l'Institut Escola del Prat, l'alumnat de cicle infantil cuinarà una macedònia amb les mares i els pares, diverses professionals visitaran l'alumnat de cicle inicial i compartiran la seva experiència, a cicle superior  es treballarà un mural amb biografies de Dones guardonades amb el Premi Nobel de la Pau... i a educació secundària també es treballarà un mural amb dones gitanes reconegudes en el seu mon professional. A les 12.00 h. es farà la lectura de poemes, entre d'altres.

I és clar, avui, a les 19.00h. a la pl. de la Vila, comptarem amb la lectura del Manifest per part de Karim Alami, director de l'Escola de Persones Adultes Terra Baixa, i amb la lectura de poemes i cançons per part d'estudiants de l'Institut Baldiri Guilera, de l'Institut Escola del Prat, i de l'Institut Salvador Dalí.