Vic: interessant experiència del Consistori Infantil en el marc del PEC

Al programa InfoK de TV3, s'han fet ressò d'una experiència de Vic.
A aquest enllaç, podreu veure la notícia. També podreu obrir el vídeo en què el  Consistori Infantil de Vic dóna a conèixer la  guia turística que han fet de la ciutat...un pèl diferent, amb curiositats dels edificis i llocs que poden interessar més a noies i nois. 
Us animem a que expliqueu experiències i idees noves que tingueu. Ens podrà ajudar a tots plegats a compartir iniciatives i desenvolupar noves activitats

1 comentari

Colomer, Josep

Els Projectes de Participació Infantil -Consells d'Infants i Adolescents, Consells de Nois i Noies, Consistori infantil, Audiències Públiques, Els Nois i les Noies prenen la paraula...- entre altres temes, estan fent aportacions molt interessants en relació a l'espai públic i l'urbanisme.

Us animo a compartir experiències i/o demanar informació sobre iniciatives en aquest àmbit.

Avui, tenim aquesta notícia tant interessant que ens arriba de Vic.

Ahir, la del Plenari de L'Hospitalet de Llobregat que han fet una molt bona feina treballant el nomenclàtor i proposant el nom d'una nova plaça (consell de primària) i fent propostes de millora a dos parcs urbans (consell de secundària) per fer compatible el joc i l'esbarjo de les usuàries i usuaris de qualsevol edat.

No fa molt, també, -el 22 de febrer de 2011- en aquesta mateixa comunitat, a la Secció Documents, ens fèiem ressò d'un article publicat el passat 16 de febrer al suplement Cultura/s de La Vanguardia. Una reflexió sobre processos participatius en la construcció de l'espai públic i en el que s'analitza un programa de referència, Fem un jardí de l'Ajuntament de Granollers.