Mataró

dimecres
18
17:00h
mai 2016

Mercat de les cooperatives escolars a la Fira de Maig de Mataró

Avui dimecres, 18 de maig, i divendres, 20 de maig, de 17 a 20h, les cooperatives escolars de Mataró participants al projecte CUEME venen els seus productes a la Fira de Maig de la ciutat. Hi trobareu productes variats i molt interessants, fets per l'alumnat de les escoles d'Àngela Bransuela, Peramàs, La LLàntia i Camí del Mig. El divendres, el mercat rebrà la visita del regidor d'Educació i Treball, sr. Miquel Àngel Vadell i del diputat delegat d'Educació de la Diputació de Barcelona, el sr. Rafael Homet.

1
dilluns
11
09:00h
Abril 2016

Mataró: X Setmana de la Informació i l’Orientació Professional

La Setmana de la Informació i l’Orientació Professional va néixer amb el propòsit de posar a l’abast de la ciutadania de Mataró, especialment de l’alumnat jove, tota l’oferta educativa i formativa que la ciutat ofereix. Aquest esperit s’ha mantingut al llarg de tots aquests anys i ha estat l’eix vertebrador de totes les activitats programades.

Aquest any, ampliant l’oferta d’altres edicions, s’incorpora al programa l’oferta formativa d’alguns centres de la comarca del Maresme que ofereixen cicles formatius d’àmbits que no es poden cursar a Mataró, així com altres novetats interessants.

Informació, inscripcions i programa 

dimarts
14
09:00h
Abril 2015

SIOP Mataró

Accediu al web del SIOP, per conèixer el programa d'activitats, accedir al full d'inscripció i les diferents seus de les activitats

La IX  Setmana de la Informació i l’Orientació Professional, en la seva novena edició, vol donar a conèixer formacions complementàries al sistema educatiu reglat i altres experiències prelaborals, tant a alumnat i ciutadania, com al professorat dels centres educatius. 

dijous
16
17:00h
mai 2013

Mataró: Primera Jornada d’Aprenentatge Servei

El proper 16 de maig a la tarda, a la Biblioteca Antoni Comas de Mataró, se celebrarà aquesta jornada, organitzada pel Grup de Treball de Projectes d’APS de la ciutat, en col•laboració amb el Centre Promotor d’Aprenentatge Servei i la Fundació Jaume Bofill.

La trobada vol oferir un espai a les persones interessades en aquesta metodologia educativa perquè comparteixin experiències i reflexions, i així difondre aquesta proposta educativa en tota la seva complexitat.

A la jornada s’exposaran diverses experiències i es comptarà amb les reflexions de Nieves Tapia,fundadora i directora de CLAYSS.

Programa de la Jornada