El Prat de Llobregat

dissabte
06
08:45h
Abril 2019

XI Jornada Tothom Educa al Prat de Llobregat

La jornada pretén avançar en el concepte de corresponsabilitat per part dels diversos sectors de la comunitat educativa (famílies, docents i agents de la comunitat) impulsant la col·laboració en l'elaboració dels projectes, avançant el en concepte d' educació a temps complert.

dissabte
14
09:00h
Abril 2018

X Jornada Tothom Educa. Eines per a la millora de la participació

Aquesta jornada té l'objectiu d'afavorir la formació i el treball conjunt dels membres de diferents sectors de la comunitat educativa, a partir d'una temàtica d'interès comú, enfortint el moviment de pares i mares de les AMPA/AFA per tal que el seu lideratge esdevingui decisiu en la millora de l'educació.

1
dimarts
17
00:00h
Febrer 2015

Jornades FP.PRAT. L'Ajuntament i els instituts del Prat fomenten la Formació Professional

Del 17 al 25 de febrer tindran lloc les Jornades FP.PRAT 2015, organitzades per les regidories d'Educació i Promoció Econòmica de l’Ajuntament del Prat i els instituts Illa dels Banyols i Ribera Baixa.

2
divendres
28
09:30h
Novembre 2014

II Jornada d'Intercanvi d'Experiències d'Aprenentatge Servei en el Lleure

Aquesta jornada s'emmarca en la Setmana pels Drets de la Joventut 2014, que tindrà lloc del 23 al 30 de novembre a CENTRE ESPLAI. 
La Setmana reunirà prop de 150 joves d'organitzacions socials que participaran en activitats centrades en la participació juvenil i el lideratge juvenil.

La jornada inclou una taula d'experiències locals i internacionals i un espai de reflexió sobre el rol de les entitats juvenils i de lleure davant del projecte de Servei Comunitari del Departament d'Ensenyament. 

Informació, inscripció i programa

dissabte
09
09:00h
Novembre 2013

VI Jornada Tothom Educa. La implicació de la família en la millora de l'escola

Aquesta jornada té l'objectiu d'afavorir la formació i el treball conjunt dels membres de diferents sectors de la comunitat educativa, a partir d'una temàtica d'interès comú.
En aquesta edició comptarem amb Marta Comas, directora del projecte Famílies amb Veu de la Fundació J.

2
dijous
28
09:30h
Febrer 2013

2a Jornada Esplai i Municipi

La Fundació Catalana de l'Esplai us convida a la 2a Jornada Esplai i Municipi amb l'objectiu de compartir experiències d'èxit i propostes de treball conjunt entre administracions i entitats en l'àmbit local.

Veure tota la informació aquí

Per accedir al full d'inscripció